Drumetie, Predeal, Tabara, Uncategorized, Vara

Academia Curajului – La Cabana Susai

TabereCuSuflet0054Astazi a fost zi de drumetie in Tabara Academia Curajului! Dupa inviorarea de dimineata ne-am luat rucsacul si, plini de voie buna, am pornit spre Cabana Susai:)

Am ales traseul de pe Muchia Susaiului ca sa urcam pe Partia Cocosul si sa ecologizam zona! Spre bucuria noastra, copiii au rezonat cu acest proiect si au dat o mana de ajutor la strangera gunoaielor si aruncarea pietrelor de pe partie.
Dupa ce am iesit de pe partie si am intrat pe traseul de creasta am dat de zmeuris, asa ca am facut o pauza dulce si binemeritata:)

La Susai nu am stat foarte mult, caci dinspre Piatra Mare veneau niste nori negri, de ploaie. Coborarea am facut-o pe Polistoaca. Pana la urma vremea a fost cum nu se poare mai buna, caci a fost racoare iar ploaie ne-a ocolit pana la urma. Asa ca putem spune ca am avut parte de o drumetie de vis:)

Dupa-amiaza am jucat un nou joc outdoor, este vorba despre Ring, iar seara am fost invitati de catre colegii de la Tabara de Pictura la vernisajul expozitiei lor!

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s