Campulung, Echitatie, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ Calare

Weekend Activ CalareSambata, 22 septembrie, va invitam la o excursie calare, pe munte! Vom calari o zi intreaga, la pranz ne vom opri la stana pentru o masa traditionala, iar dupa-amiaza vom vizita Biserica rupestra Namaiesti!

namaiestiLa Manastirea Namaiesti este o bisericuta sapata in stanca, atat de veche incat se spune ca aici s-ar fi adapostit Apostolul Andrei. La plecare ar fi lasat o Icoana care se mai afla inca pe peretii bisericii rupestre si care indeplineste toate dorintele celor care se roaga cu inima curata! Mai multe detalii

Weekend Activ Calare

Ce: Drumetie calare

Cand: Sambata, 22 septembrie

Unde: Campulung, Arges

Dificultate traseu: Vom parcurge un traseu pe drumuri forestiere si pasiuni alpine, cu lungime de 12 km si 320 m diferenta de nivel.

Nivel minim: Aceasta tura este recomandata copiilor de nivel mediu sau avansat (cu cel putin o Tabara de Echitatie sau echivalent ore de echitatie)

Ce oferim: Sunt 2 variante:
– Varianta I (All Inclusive), cuprinde echipament echitatie, cal, ghid traseu, masa picnic, supraveghere, vizita Manastire, transport Bucuresti – Campulung si retur;
– Varianta II (Just Ride), contine echipament echitatie, cal si ghid traseu;

Cost: 270 lei (All Inclusive), 200 lei (Just Ride). Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Termenul limita este miercuri, 19 septembrie, ca sa stim cum sa ne organizam. Functie de modificarile in prognoza meteo pot aparea schimbari. Urmariti actualizarile aici.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata imagini din ultima tura calare

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimularea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

2 thoughts on “Weekend Activ Calare”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s