Caiac, Ciclism, Snagov, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Weekend Activ in Rezervatia de Nuferi

taberecusuflet06321Dupa o Vara plina de Tabere, odata cu Toamna revin iesirile de weekend:) Duminica, 9 septembrie, seria Weekendurile Activ reincepe cu una dintre cele mai frumoase iesiri: plimbarea cu bicicleta si caiacele de pe traseul de la Snagov!

teamxpert-0048Tura Velo de la Snagov este plina de diversitate. Traverseaza o plantatie de vita de vie, apoi trece pe langa o ferma in care putem vedea gaste, rate, chiar si lebede. Vom intra apoi in padure, unde culorile toamnei ne vor incanta, cu siguranta, privirile:)
La capatul turei vom ajunge pe locul unui sit arheologic, unde au fost descoperite piese ceramice, morminte si mai multe bordeie din vremea dacilor liberi! Mai multe detalii

TabereCuSuflet.0173Plimbarea cu caiacul se face pe un brat deosebit de frumos al lacului, printre nuferi multicolori si rate salbatice, fiind o reala bucurie pentru trup, minte si spirit!
Vom vedea Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera). Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Bicicleta si Caiac

Cand: Duminica, 9 septembrie

Unde: Snagov (35 km de Bucuresti)

Ce vom vedea: Padurea Snagov, Rezervatia de Nuferi

Dificultate: Redusa, pot veni si copii. Lungimea traseului de biciclete este sub 20 km iar diferenta de nivel este nesemnificativa. Timpul estimat este de 2-3 ore.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 2 – 3 km, iar timpul estimat este de 1 ora. Pentru confortul si siguranta participantilor, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu garda la suprafata apei constanta si cu lansatoare la apa cu role.

Ce oferim: Indrumare traseu velo & supraveghere copii, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, apa, baruri energizante si garantia unei zile frumoase:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu cel putin o saptamana in avans.

Cost: 50 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este luni, 3 septembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura pe acest traseu.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: TeamXpert & TabereCuSuflet

 

Advertisements

1 thought on “Weekend Activ in Rezervatia de Nuferi”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s