Alpinism, Drumetie, Micii Cercetasi, Pestera, Speologie, Tabara, Tabere cu Suflet, Vara

Micii Cercetasi

miciicercetasi-1771Ca de obicei, Micii Cercetasi incheie Vacanta cea Mare! Ultima Tabara din aceasta vara va avea loc in perioada 2-7 septembrie, in acelasi decor de Poveste de la Pestera, din M-tii Bucegi!

“As vrea sa nu se mai termine tabara asta” ne spunea un copil, la finalul Taberei Micii Cercetasi🙂 Tabara a fost mult timp considerata cea mai frumoasa dintre toate Taberele de Vara, acum fiind detronata in popularitate doar de Taberele de Echitatie! Ca sa va convingeti, puteti arunca un ochi pe pozele de anul trecut 🙂

Vom sta la Hotelul Manstirii Pestera,= si vom avea o multime de activitati: vom invata sa ne orientam cu busola, vom cauta Comori, ne vom catara, vom intra in pesteri, vom face drumetii, vom strabate Canioane spectaculoase si ne vom juca. Vom merge la Cascada Vrajitoarei, vom explora Pestera lui Zamolxe si vom gasi comoara ascunsa in adnacuri. Vom intra cu lanternele in Pestera cu Bolul fermecat si vom vedea cu ochii nostri cum bolul nu se goleste oricata apa am lua din el. Vom face drumetii la Cascada Ialomitei, la Sfinx si vom strabate Canionul Horoabei. Cercetasi cu varste intre 5 si 15 ani vor invata sa respecte natura si sa fie buni camarazi. Mai multe detalii despre tabara gasiti aici.

In aceasta tabara mai sunt 4 locuri disponibile. In cazul in care vreti sa veniti, Inscrierile se fac aici.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s