Drumetie, Micii Cercetasi, Pestera, Tabara, Tabere cu Suflet, Vara

Micii Cercetasi – Pe Carari de Munte

TabereCuSuflet0015Micii Cercetasi si-au luat rucsacul in spate si au pornit spre Vf.Omu! Pe drum au admirat Cascada Obarsia Ialomitei, precum si Uriasii ce stau de straja la intrarea in Cetatea Vrajitoarei:)

Daca in prima zi am povestit despre Cetatea Vrajitoarei si despre Cainele si Uriasii ce stau de straja la intrare, astazi am fost sa ii vedem cu ochii nostri:)

De dimineata am iesit la Inviorarea, apoi am mancat si ne-am pregatit de drumetie! Copiii au ales un cercetas sef pentru astazi, cu totii urmand sa aiba aceasta onoare in zilele urmatoare, astfel ca la finalul taberei sa il poate desemna pe cel mai bun! Apoi, sub comanda acestuia, au pornit pe poteca ce urca spre Vf. Omu. Nu ne-am propus sa urcam insa decat pana la jumatate, acolo unde Cascada Obarsia Ialomitei – a doua cea mai inalta din tara – isi arunca apele involburate de la o inaltime de peste 100 m!

Pe drum copiii au ales un cercetas sef pentru astazi, care la randul sau si-a ales ajutoarele. Cu totii vor avea onoarea sa ocupe aceeste pozitii pana la sfarsitul taberei, iar la final vor putea sa il desemneze pe cel mai bun cercetas!

Pe drum am intalnit o multime de formatiuni stancoase deosebite si de plante protejate: exp. Rhododendron sau Bujori de Munte, Jneapan, Scorus si Teposica.

Dupa-amiaza ne-am odihnit dupa drumetia de dimineata, apoi am vorbit despre tehnica de alpinism si am invatat sa facem noduri, iar seara ne-am jucat Dixit si am pictat.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s