Alpinism, Drumetie, Micii Cercetasi, Pestera, Tabara, Tabere cu Suflet, Vara

Micii Cercetasi – Canionul Horoabei

TabereCuSuflet0074Astazi, Micii Cercetasi au pus in aplicare toate lucrurile invatate pana acum:) Echipati cu hamuri si echipament de alpinism au urcat Canionul Horoabei – unul dintre cele mai frumoase si mai pitoresti trasee din Muntii Bucegi!

De dimineata vremea parea sa nu mai tina cu noi, insa nu ne-am descurajat si am pornit la drum. Am urcat pe langa Turnul Vrajitoarei si am intrat in padurea decrepita despre care se spune ca este a Vrajitoarei. Am traversat mai multe cursuri de apa si am trecut peste busteni cazuti, pana am ajuns la Cascada Horoabei – un prim monument al naturii din aceasta vale atat de diversa. Aici ne-am despartit,  cei mari si-au pus hamurile si au continuat cu Radu, iar cei mici au facut o bucla si s-au intors cu Camelia.

De aici a urmat o portiune cu lanturi, apoi am trecut prin doua Pesteri, am traversat Izbucul din Horoabei – alt monument al naturii – si, in sfarsit, am intrat in Canionul propriu-zis al Horoabei. Cum in departare se vedeau niste nori ne-am grabit si nu am stat la povesti, iar la pranz eram deja sus! Pana la urma vremea a tinut cu noi si nu am avut parte de ploaie, iar copiii au fost de-a dreptul inctantati:) “Cel mai frumos traseu ever” au spus copiii la final!

Dupa-amiaza am incins o partida de Battlefield si nici macar ploaia nu ne-a impiedicat sa ne jucam, iar seara am mers in sala de jocuri si am jucat Dixit!

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s