Micii Cercetasi, Pestera, Speologie, Tabara, Tabere cu Suflet, Vara

Micii Cercetasi – In Inima Muntelui

TabereCuSuflet0133Micii Cercetasi au explorat astazi doua pesteri, au cautat Comori si au avut parte de o multime de experiente noi si interesante!

Ziua a inceput ca de obicei, cu inviorarea. Dupa micul dejun a inceput sa bureze, asa ca ne-am echipat si am plecat spre Pestera Ialomitei. Am aflat cum s-a format, precum si legendele despre aceasta pestera, apoi am intrat sa exploram galeriile sale. Ca sa fie mai interesant, impartiti in doua echipe, am avut de gasit si o parola, ascunsa in raspunsul la cateva intrebari despre pestera:)
Dupa ce am aflat parola, am pornit spre a doua pestera, una mult mai interesanta, in care se nevoiau calugarii pe vremuri. Pestera este neelectrificata si are un bol plin cu apa, din care oricata apa ai lua, nivelul nu scade! Echipati cu frontale, am explorat pestera, ne-am catart si ne-am tarat, iar in final am vazut bolul fermecat:)

Dupa-amiaza am mers in Poiana Horoabei si am cautat comoara Vrajitoarei! Intr-o atmosfera foarte placuta, ne-am jucat, am invatat sa ne orientam cu busola, iar la final ne-am intrecut intr-un concurs de alergare.

Seara, dupa cina, copiii mai mari s-au spovedit, unii pentru prima oara, iar maine urmeaza sa se impartaseasca! A fost o experienta deosebita, “ca un dus care te curata pe dinauntru” ne-a impartasit Tudor:)

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

 

Advertisements

1 thought on “Micii Cercetasi – In Inima Muntelui”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s