Cozia, Drumetie, Inot, Tabere cu Suflet, Toamna, Weekend Activ

Weekend Activ la Cozia

MuntiiCozieiLa sfarsitul lunii vom merge la Calimanesti, pentru un Weekend Activ in M-tii Coziei! Vom face drumetii si ne vom bucura de frumusetea salbatica a peisajelor, vom descoperi vechile  Manastiri ascunse printre stancile acestor munti si ne vom umple de pacea locului! Vom sta la un hotel cu piscina termala, asa ca ne vom balaci si ne vom bucura de apele binefecatoare, atat de apreciate inca de pe vremea romanilor:)

TabereCuSuflet00511Masivul Cozia se inalta peste Defileul Oltului, la iesirea acestuia din munte. Chiar daca nu impresioneaza prin inaltime, multi drumeti ii bat cararile, atrasi de frumusetea salbatica a locurilor si de reperele spirituale. Caci aici de gasesc trei dintre cele mai vechi si mai frumoase manastiri din Tara Romaneasca! Afla mai multe

Weekend Activ pe Carari de Munte

Ce: Drumetie, Balaceala

Cand: 29-30 septembrie

Unde: Caciulata

Ce oferim: cazare o noapte, 4 mese + gustari, transport din Bucuresti, ghid & drumetie, intrarea la piscina si garantia unui weekend minunat:)

Cost: 400 lei. Reduceri 15% pentru copii sub 10 ani.
De asemenea, membrii clubului Tabere cu Suflet beneficiaza de o reducere de 20%.

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este vineri, 21 septembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultimul Weekend Activ in Muntii Coziei.

Va asteptam cu drag!


Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet prin care ne propunem sa promovam un stil de viata sanatos in randul Copiilor, prin stimularea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul proiectului, in afara de Ciclism, Alpinism, Schi sau Snowboarding, organizam si alte iesiri la Echitatie, Caiac, Rafting, Canioning, Windsurf, Zbor cu Parapanta sau cu Avion ultrausor.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

1 thought on “Weekend Activ la Cozia”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s