Tabara, Tabara de Echitatie, Tabere cu Suflet, Vara, WeCare, Zambet pentru toti Copiii

WeCare pentru Karolyna

wecarelmbKarolyna este o fetita care provine dintr-o familie cu resurse limitate. Ea urma sa vina in Tabara de Echitatie din aceasta vara, insa, cu cateva zile inainte de inceperea taberei, am fost anuntati ca nu mai poate veni din motive familiale. Avansul fusese platit de o alta mamica, noi afland ulterior situatia copilului. Ca urmare, avansul a fost returnat, iar Karolyna a fost invitata sa vina in tabere cand doreste, prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii!

Karolyna este prietena Victoriei, care vine de ani de zile in Tabere cu Suflet. Mama Victoriei a inscris-o in Tabara de Echitatie din aceasta vara si pe Karolyna si, fara sa ne dea mai multe detalii, i-a platit avansul. Cu cateva zile inainte de inceperea taberei, ne-a anuntat ca, din pacate, Karolyna nu mai poate veni “din motive familiale”.

Din discutiile ulterioare am dedus ca exista posibilitatea ca situatia Karolynei sa ii permita sa apeleze la programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, prin care copiii fara posibiliatati financiare pot beneficia gratuit de programele Asociatiei Tabere cu Suflet!
Ca urmare am returnat avansul, iar pe Karolyna o asteptam in tabere prin programul Zambet pentru toti Copiii🙂

De asemenea, incurajam toti parintii care au cunsotinta despre copii ce merita ajutati, sa ne spuna pentru a-i putea sprijini prin programele WeCare!


Programele WeCare ale Asociatiei Tabere Cu Suflet au aparut din nevoia de compasiune. Persoane nevoiase, cu diferite probleme, ne cereau ajutorul, iar noi simteam ca este de datoria noastra sa ajutam, dupa nevoile fiecaruia si dupa puterile noastre. Prin programul WeCare ne propunem sa promovam o Lume mai Buna, oferind sprijin celor ce au nevoie de ajutor si inspirand si pe altii prin exemplu personal. Sunt 18 proiecte WeCare in derulare, prin care anual ajutam peste 500 de copii anual.
Fondurile necesare derularii acestui program provin exclusiv din fonduri proprii si din activitatile derulate de Asociatie. Incepand din decembrie 2016, 10% din pretul taberelor este directionat catre programul WeCare! Mai multe detalii

Zambet pentru toti Copiii este un proiect WeCare prin care copiii fara posibilitati materiale si cei cu dizabilitati, au acces la programele Tabere cu Suflet. Ne propunem astfel sa promovam o Lume mai buna prin exemplu personal, oferind sansa unei dezvoltari normale, prin integrarea in Familia Tabere cu Suflet!
Primul proiect a fost lansat in 2010, in plina Criza economica. Multi parinti si-au pierdut locul de munca in aceea perioada. Atunci am ajutat primii 2 copii. De atunci, peste 100 de copii au participat gratuit sau cu reducere la programele noastre, si speram sa putem ajuta, in viitor, cat mai multi! Mai multe detalii

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s