Ciclism, Educatie, Tabere cu Suflet, Toamna, Tusnad, Weekend Activ

Ziua Educatiei

taberecusuflet1144Vineri, 5 octombrie, se sarbatoreste Ziua Mondiala a Educatiei! Haideti sa  multumim cu aceasta ocazie tuturor dascalilor care, inainte de orice, pun suflet in procesul de predare!
Iar noi vom profita si, cum in multe orase din tara nu se face scoala,  ne vom lua bicicletele si vom pleca cu o zi mai devreme in Weekendul Activ pe 2 Roti in care vom vizita lacul Sf.Ana si Taurile din Tinovul Mohos🙂

5octombriePe 5 octombrie, in mai multe tari ale lumii se sarbatoreste Ziua Mondiala a Educatiei. Eveniment este menit sa ne reaminteasca faptul ca o educatie de calitate reprezinta cheia unei reusite profesionale.
Conform Ordinului Ministrului Educatiei, acesta zi deosebita este marcata prin “manifestari specifice” de catre fiecare unitate de invatamant. Anul acesta insa, in scolile din Bucuresti Ziua Educatiei a fost declarata zi libera.

In aceasta situatie, va propunem sa ne luam bicicletele si sa plecam in Weekendul Activ de la Tusnad cu o zi mai devreme:)
Astfel, vom sta 3 zile, de vineri pana duminica, si vom avea timp sa facem ture cu bicicleta, sa vizitam Lacul Sf.Ana si Tinovul Mohos, dar si sa facem drumetii, sa ne relaxam la piscina si sa ne dam in Parcul de Aventura!

Costul in aceste conditii este de 550 lei. Iata noul program:

Weekend Activ pe 2 Roti

Ce: Tura Velo

Cand: 5-7 octombrie

Unde: Baile Tusnad

Ce vizitam / ce facem: Avem doua excursii pe bicicleta in care vizitam Lacul Sf.Ana, Tinovul Mohos, Cheile Oltului, Mofete si Vechile Izvoare de Ape termale. Facem o drumetie la Piatra Soimilor. Vom merge in Parcul de Aventura si ne vom balaci la Baile Termale.

Cine: Oricine vrea sa vina:) Este indicat sa aveti ceva antrenament si o bicicleta echipata corespunzator.

Dificultate: Sunt 2 variante de trasee, pentru copii si pentru adulti:

  • Ziua 1: Traseu de 15 km si diferenta de nivel de 150 m. Traseul este pe drum forestier si este comun pentru copii si pentru adulti.
  • Ziua 2 (copii): Traseu pe drum forestier, cu lungimea de 15 km si diferenta de nivel de 100 m.
  • Ziua 2 (adulti): Traseu de 34 km si 600 m diferenta de nivel, pe poteci si drumuri forestiere.

Ce oferim: Transport Bucuresti – Tusnad si retur (inclusiv biciclete), cazare in camera dubla sau tripla la pensiune 3*, pranz on bike in ambele zile, ghidare traseu, asistenta tehnica si, nu in ultimul rand, multa voie buna, aer curat si lucruri interesante de vazut:)

Cost: 550 lei / persoana

Costurile nu includ intrarea la obiectivele turistice.

Alte servicii: La cerere putem oferi Inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu cel putin o saptamana in avans.

Inscrieri: AICI. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este vineri, 28 septembrie 2018.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva poze din zona Tinovul Mohos – Lacul Sf.Ana.

Programul si mai multe detalii despre iesirile de Weekend gasiti aici: Iesiri de Weekend

Pentru orice alte informatii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.
Va multumim si va asteptam cu drag!


Weekend Activ pe Munte este un proiect Tabere cu Suflet, care se desfasoara in perioada mai – noiembrie si care are ca obiectiv promovarea miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa facem drumetii si sa impartasim bucuria mersului pe munte, descoperind zone frumoase si povestind legende ale muntelui.

Foto: Tabere cu Suflet

 

2 thoughts on “Ziua Educatiei”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s