Azuga, Puntea Increderii, Ski, Tabara, Tabara Piticilor, Tabere cu Suflet, WeCare

Tabara Piticilor

wsd1Vesti bune pentru parintii care vor sa ii insoteasca pe copii in Taberele de Schi si Snowboard🙂 In urma rugamintilor primite din partea mai multor parinti, Tabara Olimpiada Copiilor din 17-22 februarie isi deschide portile pentru adulti insotitori! Facilitatea este oferita prin programul WeCare Puntea Increderii.

Am primit mai multe rugaminti din partea parintilor de a insoti copiii in una dintre Taberele de Schi si Snowboard. Si noi suntem parinti, asa ca intelegem nevoia de a insoti copiii in tabara! Insa, dupa cum am specificat si in raspunsurile la Intrebarile Frecvente, nu incurajam acest lucru. Iata de ce:

Cei mici interactioneaza si se dezvolta mai bine intr-un mediu in care nu se afla parinti, bunici, bone sau alti adulti insotitori. Invata sa schieze mai bine si mai repede, nu se alinta pe partie, se joaca si interactioneaza mai bine cu ceilati copii, invata sa isi faca patul si sa aiba grija de ei si de lucrurile lor, sa stea pe propriile picioare, intr-un cuvant, se dezvolta normal.
De asemenea, organizatorii taberei isi pot face mai bine treaba si, nu in ultimul rand, parintii nu mai trebuie sa plateasca un cost suplimentar care se adauga la pretul taberei.
Un alt lucru de care trebuie sa tinem seama este ca prezenta unui parinte poate sa provoace o anumita frustrare la alti copii care nu sunt insotiti. “Da’ mamica mea de ce nu a venit si ea?!” ne-a intrebat Daria, o fetita de 5 ani, care venise deja de la 3 ani singura in tabara!
Bineinteles, exista si situatii speciale, in care copilul trebuie insotit de un apartinator.
In acest caz, sunt anumite reguli menite sa ofere armonie taberei, si anume sa nu se modifice programul taberei, activitatile, meniul etc, decat cu acordul expres al organizatorilor.
Pentru ca prezenta unui parinte poate avea un impact asupra altor copii din tabara, se cere acordul celorlalti parinti.

Din dorinta de a ne apleca asupra nevoilor celorlalti, am creat programul Puntea Increderii. Initial, obiectivul era sa ajutam parintii sa poata avea increderea necesara ca sa poata lasa copilul singur in tabara. In urma insistentelor acestora, anul acesta am decis sa organizam o tabara speciala in care sa ii invitam si pe ei.

Tabara va avea loc la Predeal, in perioada 17-22 februarie. Mai multe detalii
Inscrierile se fac aici, iar rezervarea devine ferma dupa plata unui avans de 500 lei / persoana in contul Asociatiei pe care il gasiti aici.
Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

1 thought on “Tabara Piticilor”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s