Ski, Snowboard, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Prima invitatie la Schi

taberecusuflet1561Uraaa! 🙂 La munte a nins, iar primii temerari au deschis deja sezonul de schi:)
In spiritul Tabere cu Suflet, nu am stat mult pe ganduri si am planificat deja primul Weekend Activ pe zapada! Asadar sambata, 8 decembrie,
mergem la munte sa desenam primele linii pe partie:)

Vom alege statiunea functie de conditiile de schi. Vom vedea unde se schiaza cel mai bine si va vom anunta cu cateva zile inainte. La aceasta ora primii schiori au aparut pe partiile de la Predeal si la Poiana Brasov:)

Daca zapada ne va permite, vom organiza si un concurs ce va conta pentru Cupa Tabere cu Suflet la Schi si Snowboard.

Iesirea face parte din programul WeCare Puntea Increderii, fiind o ocazie pentru parintii si copiii care vin in Taberele de Schi si Snowboard din acest sezon sa ne cunoasca.

Weekend Activ pe Zapada

Unde: Functie de zxapada

Cand: 8 decembrie 2018

Ce: Schi sau Snowboard

Cine: Oricine doreste sa se bucure de alunecarea pe zapada, indiferent ca face parte din Tabere cu Suflet sau nu:) Daca partiile nu sunt pregatite, recomandam nivelul intermediar sau avansat

Ce oferim: Instruire (Just ski), Concurs (Just Race) sau transport, masa, instruire schi, supraveghere (All inclusive). Daca nu aveti echipament, spuneti-ne si va ajutam sa inchiriati.

Cost: Just Race – GRATUIT; Just ski – 100 lei; All inclusive – 150 lei. Reduceri 20% pentru membrii clubului Tabere cu Suflet.

Inscrieri: aici. Data limita pentru inscriere este marti, 4 decembrie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cum a fost la ultimul Weekend Activ la schi din 22 aprilie 2018:)

Va asteptam cu drag!

——————————————————————
Weekend Activ este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea unui stil de viata sanataos in randul Copiilor, prin stimulalarea Competitiei si a Sportului in natura. In cadrul acestui proiect ne propunem sa vara la Catarat, Drumetie, Echitatie, Ture Velo sau Culturale, iar irna la Schi si Snowboard. Astfel putem impartasi si altora bucuria miscarii in aer liber, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s