Filantropica, Tabere cu Suflet, WeCare

WeCare pentru o Poezie

booksAnul acesta am primit mai multe cerere de ajutor pentru tiparirea unor carti, cereri pe care ne facem datoria de a le publica prin programul WeCare Filantropica. Iat-o pe ultima dintre ele, intitulata Hai sa sprijinim literatura!

Primim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi vor putea ajuta la randul lor! Iata ultima cerere, venita din partea celor de la sprijina .ro

„Hai sa sprijinim literatura!

Ajuta-ne sa dam viata antologiei de poezie “Mojar si alte poeme care nu exista”, o selectie a celor mai frumoase poezii din cariera scriitorului Valeriu Mircea Popa.

Dupa o viata dedicata literaturii, Valeriu Mircea Popa a suferit un atac vascular cerebral si si-a pierdut capacitatea de a vorbi si de a lucra bijuterii, ramanand fara niciun venit. Publicarea volumului de poezii va fi pentru acesta un ajutor atat moral, cat si financiar.

Daca este cineva dispus sa ajute la tiparirea cartii, mai multe detalii se gasesc pe pagina Sprijina.ro

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact. Mai multe detalii

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s