Competitie, Tabara, Tabere cu Suflet, Weekend Activ

Beneficii pentru membrii Asociatiei

TabereCuSuflet2201Incepand de anul viitor, membrii Asociatiei vor putea beneficia de ofertele si promotiile la programele si activitatile Asociatiei Tabere cu Suflet!

Pentru a facilita inscrierea in Tabere si nu numai, am creat mai multe variante de reduceri, aplicabile la toate programele Tabere cu Suflet: Tabere de Schi, Tabere de Vara, Weekend Activ sau Competitii. Mai multe detalii

In acest moment sunt 6 oferte si promotii active:

1. WeCare
Prin programul WeCare Zambet pentru toti Copiii, copiii fara posibilitati materiale beneficiaza de reduceri intre 50% si 100% la toate programele Tabere cu Suflet. Mai multe detalii »

2. Early Booking
Pentru inscrierea si plata avansului din timp, Asociatia Tabere cu Suflet ofera diferite reduceri:
• 10-12% reducere (Early Booking) pentru plata unui avans cu doua luni inainte de inceperea taberei.
• 14-16% reducere (Very Early Booking) pentru plata unui avans inainte de 1 august – pentru Taberele de Schi si Snowboard, respectiv inainte de 1 ianuarie – pentru Taberele de Vara.
Prin plata din timp a avansului, ne ajutati sa organizam activitati mai bune si mai placute pentru copii!

3. Excelenta Tabere cu Suflet
Tabere cu Suflet rasplateste Excelenta!
Excelenta Tabere cu Suflet este un program WeCare, prin care Copiii cu rezultate deosebite la invatatura, indiferent de scoala la care invata, beneficiaza de reducere 10% la activitatile Tabere cu Suflet! Mai multe detalii
In plus, de aceasta reducere pot beneficia toti copiii de la mai multe scoli de prestigiu din tara! Reducerea este valabila pentru o activitate pe an. Mai multe detalii »

4. Prietenii Tabere cu Suflet
Vreti sa reveniti in Tabere cu Suflet? Pentru noi este cel mai bun Feedback! Inseamna ca v-a placut, inseamna ca facem bine ce facem si ca munca noastra este cu folos!
Ca sa va incurajam, oferim 10% reducere copiilor care vin in a doua tabara in decursul unui sezon (de vara sau iarna), cu conditia ca inscrierea si plata avansului sa fie facuta cu cel putin o luna inainte de inceperea taberei.
Reducerea este valabila si pentru al doilea frate care vine in aceeasi tabara! Mai multe detalii »

5. Vouchere Tabere cu Suflet
Prin sistemul de Vouchere, Asociatia Tabere cu Suflet isi propune sa motiveze copiii sa participe la competitii sportive.
Voucherele pot fi de 50 lei, 100 lei, 500 lei sau procent de 10% si sunt oferite la competitiile organizate sau sponsorizate de Asociatia Tabere cu Suflet.

6. Oferta pentru Scoli si Gradinite
Asociatia Tabere cu Suflet este o familie deschisa tuturor copiilor, indiferent de posibilitatile materiale sau scoala pe care o frecventeaza. Chiar daca majoritatea celor care vin in Tabere cu Suflet sunt copii individuali, ne dorim sa colaboram si cu Institutiile de Invatamant. De aceea am creat o oferta speciala. Mai multe detalii »

Intr-un articol anterior, povesteam ca ne dorim ca cei care vin in Tabere cu Suflet, atrasi de activitatile noastre, sa ne impartaseasca si Valorile. Intr-un viitor nu foarte indepartat, activitatile si programele Tabere cu Suflet vor fi limitate exclusiv membrilor Asociatiei. Ca un prim pas, incepand din 1 ianuarie 2019, ofertele si promotiile de mai sus sunt acesibile doar membrilor Asociatiei.

Aderarea la Asociatia Tabere cu Suflet se face prin simpla completare a Formularului de Inscriere si semnarea Cererii de Adeziune. Pot adera atat persoanele fizice cat si cele juridice. Mai multe detalii pe pagina Asociatiei

Foto: Magda Munteanu

Advertisements

1 thought on “Beneficii pentru membrii Asociatiei”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s