Mos Craciun, Predeal, Ski, Tabara, Tabere cu Suflet

Tabara lui Mos Craciun – Zambete pe Partie

TabereCuSuflet0010Tabara lui Mos Craciun a continuat cu o zi plina de zambete si voie buna:) De dimineata am schiat si ne-am bucurat de partiile perfecte, iar dupa-amiaza ne-am antrenat in slalom!

Ziua a inceput cu inviorarea, apoi am mancat, ne-am ehipat si am urcat pe partie. Ursuletii au exersat virajele pe partia de la babyski, iar celelalte doua grupe au urcat cu telescaunul si teleschiul. Toate partiile sunt bine pregatite, batute cu ratracul si, cel mai important, pustii! Practic, suntem doar noi pe partie:)

Am schiat pe partia Clabucet, Cocosul si pe Varianta. De dimineata am facut o multime de exercitii, iar dupa-amiaza am facut mai multe manse intr-un slalom mintat pe partia Clabucet Varianta.

Seara am jucat Dixit si alte jocuri. Fluturasii, adica cei din grupa de avansati, au continuat antrenamentul cu o discutie teoretica, in care au analizat pozele de astazi si au discutat despre pozitia pe schiuri si trasa ideala in slalom. La final au facut un exercitiu in interior pentru exemplificarea trasei ideale.

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s