Bolintin, Ciclism, Tabere cu Suflet, Toamna, Weekend Activ

Cu bicicletele pe Drumul Romanilor

TabereCuSuflet0106Weekendul acesta am profitat de vremea minunata si am mers cu bicicletele la Manastirea Bolintin, apoi am continuat pe Drumul Romanilor, prin padurea plina de culorile toamnei:)

Acum, la inceput de noiembrie, vara indiana este cat se poate de darnica cu noi, caci avem parte de niste zile calde si luminoase, numai bune pentru iesit afara:) Weekendul acesta nu am stat mult pe ganduri, ne-am luat bicicletele si am pornit spre Manastirea din Padurea ce a mare de la Bolintin!

Au fost 10 participanti, inclusiv Matei, mezinul echipei de doar 6 ani:)
Dupa ce am facut cunostinta, ne-am suit pe biciclete si am pedalata pe aleea numita Linia dreapta. Cum am intrat sub bolta padurii am fost inconjurati de spectacolul de culori pus in scena de acest mare regizor care este Toamna! Am trecut pe langa Linia frumoasa, apoi ne-am abatut putin pentru a vedea Lacul fara fund, am lasat in urma Tarcul de vanatoare, apoi am ajuns la pasarela pentru animale. Pe drum ne-au dat binete cateva caprioare, precum si un cerb solitar!

La intoarcere am ales traseul prin padure, solicitant dar foarte frumos:) In total am parcurs 26 de km, pe drumuri forestiere si pe poteci, prin padure!

Urmatoarele iesiri cu bicicleta vor avea loc la Argedava si pe Valea Lomului. Programul Weekend Activ se gaseste aici.

Iata pozele din acest weekend:

Foto: Tabere cu Suflet

1 thought on “Cu bicicletele pe Drumul Romanilor”

Leave a comment