Andorra, Ski, Tabara, Tabara Campionilor, Tabere cu Suflet

Tabara Campionilor

WCupHirscher2Sezonul acesta, Finala Cupei Mondiale la Schi Alpin are loc in Andorra, la mijlocul lunii martie. Ca de obicei, in aceasta perioada va invitam in Tabara Campionilor sa ii vedem pe viu, la lucru, pe cei mai buni schiori ai Circului Alb! De data aceasta vom merge in Muntii Pirinei, in statiunea Soldeu el Tarter:)

An de an, caruselul Cupei Mondiale se pune in miscare in luna octombrie, pe ghetarul austriac de la Soelden. Urmatoarele etape au loc la Levi, in Finlanda, la mijloc de noiembrie, apoi, saptamana de saptamana, Circul Alb programeaza etape in diferite locuri ale lumii, pana la marea Finala care are loc in luna martie!

Finala editiei din acest sezon este programata in 11-17 martie 2019, la Soldeu el Tarter, in Andorra. Cei mai buni 20 de schiori ai fiecarei discipline se vor intalni, timp de o saptamana, intr-un maraton in care vom avea, concentrate, 11 curse de cel mai inalt nivel!

Ca de obicei, vom incerca sa fim si noi prezenti la acest adevarat festival al schiului alpin! Vom avea ocazia sa vedem eroii Circului Alb evoluand in curse, la antrenamente, si chiar sa vorbim cu ei! Desi sunt cei mai buni schiori ai planetei, sunt oameni deschisi, calzi, gata sa stea de vorba si sa schimbe impresii cu fanii:)

In plus, vom avea parte de o experienta deosebita, Andorra fiind o destinatie de schi cu totul speciala! Vom schia in spatiul Grandvalira, care cuprinde nu mai putin de 5 statiuni: Soldeu, El Tarter, Pas de la Casa, Grau Roig, Canillo & Encamp.  Aici se schiaza de la 1700 m pana la 2822 m, iar cu cei 210 km de partii, este cel mai vast spatiu schiabil din Pirieni. Cine este interesat, va putea face shopping, caci Andorra este un paradis al cumparaturilor, fiind tara fara taxe!

Vom sta la Apartamentele La Pleta 3*, unde vom avea tot confortul! Asadar nu pierdeti timpul, haideti cu noi la Finala Cupei Mondiale🙂

Pretul este de 850 Euro. In acest pret se asigura zbor cu avionul la Barcelona, transfer Barcelona – Andorra, cazare cu mic dejun, ceai si gustari pe partie, skipass, acces in tribune, transfer la partie, supraveghere copii si o experienta memorabila!
Pretul fara transport si transfer inclus este 550 Euro. Pentru copii peste 12 ani este un cost suplimentar de 60 Euro de la skipass.

Detalii gasiti aici iar pentru Rezervari intrati aici. Rezervarea ferma se face prin plata unui avans de 50%. Termenul limita propus este cu 90 de zile in avans, dupa aceasta data pretul putand creste datorita biletului de avion si a transferului.

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati.
Va asteptam cu drag!

Leave a comment