Academia Curajului, Cautare Comori, Predeal, Tabara, Tabere cu Suflet, Vara

Academia Curajului – La final

TabereCuSuflet0187In ultima zi a Taberei Academia Curajului am cautat Comori, apoi a avut loc Premierea! La final copiii si-au luat la revedere de la tabara, nu inainte de a ne spune Impresiile!

Ziua a inceput cu o sesiune speciala de Inviorare pentru toti copiii din cele 3 tabere: Academia Curajului, Academia de Pictura si Academia de Tenis! Dupa o alergare usoara, fiecare copil a aratat exercitiul preferat, apoi ceilalti l-au repetat de cateva ori.

Dupa Inviorare, copiii de la Academia de Tenis au plecat de teren si s-au pregatit de concurs, iar ceilalti si-au luat rucsacul si busola si au plecat in padure sa afle Comoara Spiridusilor! Pe drum au aflat cum sa foloseasca busola si cum sa afle directiile functie de vize, apoi, impartiti in doua echipe, au plecat pe traseu. “Mi-a placut foarte mult Cautarea de Comori pentru ca a trebuit sa ne folosim mintea” a spus un copil, la final:)

A urmat o sesiune de Impresii, apoi Premierea, dupa care copiii au pelcat catre gara si si-au luat la revedere de la tabara.

Iata Impresiile copiilor, precum si cateva poze din ultima zi:

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a comment